Avondvierdaagse 2019 & Arcade shirt Webshop

Avondvierdaagse

Doe mee

Geef je op voor de avondvierdaagse, inschrijven kan tot 17 mei of wordt eerder gestopt bij bereiken van 2400 aanmeldingen.
Op dinsdag starten we met lopen en op vrijdagavond is de feestelijke intocht.

Dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni 2019 vertrek vanuit Castellum

Er zijn vier dingen die je moet weten voordat je je kind opgeeft.

 1. Kinderen mogen alleen meedoen als ze 6 jaar of ouder zijn op het moment van de avondvierdaagse.
 2. Bij meelopen met de 10 kilometer is het verplicht dat er minimaal één avond een begeleider meeloopt.
 3. Alle kinderen lopen in een Arcade T-shirt. Als de oude niet meer past moet er een nieuwe besteld worden. Zie onderaan de pagina.
 4. De naam avondvierdaagse zegt het alle deelnemers worden geacht 4 dagen mee te lopen. De controle en de uitreiking van de medailles verloopt via de organisatie zelf. Niet door onze eigen commissie.

Aanmelden gaat anders dan voorgaande jaren.

 • aanmelden lopers: http://avondvierdaagse-leidscherijn.nl/inschrijven-2/
 • aanmelden verkeersregelaars: http://www.avondvierdaagse-leidscherijn.nl/verkeersregelaars/
 • aanmelden begeleiders (meelopende ouders) LEES DIT GOED
  Wil je meelopen voor een medaille dan meld je je op dezelfde manier aan als een kind. Alleen bij groep vul je een – in en bij groep vul je ouder in.Wij hebben elk jaar het geluk dat er veel ouders mee willen lopen. Wij hebben echter een beperkt aantal begeleiders nodig. Vorig jaar kwam het erop neer dat je in principe 1 avond mee mag lopen. Wil je nou toch heel graag elke avond met je kind meelopen dan kan dit alleen als je je zelf aanmeld voor het meelopen met medaille zoals hierboven beschreven.Verder proberen wij de indeling dus zo eerlijk mogelijk te verdelen over de 4 avonden. Wil je meelopen geef je op via de aanmelding van je kind (op de site van de a4d)  geef aan welke dagen je mee zou willen lopen. Een aantal weken voor de vierdaagse zullen wij de loperslijsten op school ophangen.Voor de zichtbaarheid dragen alle begeleiders een Arcadehesje. Het is NIET toegestaan om met buggy's of andere voertuigen op wielen mee te lopen.Benodigde gegevens:
  - Voor- en Achternaam (begeleider)
  - Welke dag(en)
  - Je meldt je automatisch aan voor de afstand van het kind dat je invult. Wil je bij 2 meelopen dan vul je bij de een de ene dag in en bij de ander de andere dag.
  - Ben je bereid om als voorste of achterste mee te lopen? (Duwer/trekker)

Heb je vragen met betrekking tot de Avond4daagse dan kun je ons mailen op a4d.arcade@gmail.com

Heb je de uiterlijke inschrijfdatum gemist? Via deze link ga je naar de na-inschrijving. De kosten zijn nu € 8,00 per deelnemer.
na inschrijving

Link brief informatie Brief inschrijving a4d 2019

Alle 1 resultaten