Aanmelden nieuwe leerlingen

Een eerste kennismaking met Arcade

Als u uw kind bij ons wilt aanmelden, willen wij graag eerst kennis met u maken en onze manier van werken laten zien. Dit doen wij middels maandelijkse informatieochtenden, op wisselende dagen van 8.45-10.15 uur, waarvoor een groep ouders van 6 – 10 nieuwe leerlingen gezamenlijk  wordt uitgenodigd. Als u deelneemt aan zo’n maandelijkse informatieochtend krijgt u een goed beeld van de sfeer op school en onze werkwijze. Natuurlijk kunt u dan ook al uw vragen stellen. Na deelname aan deze ochtend kunt u uw kind aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier. Het is niet mogelijk om uw kind in te schrijven vóór het bijwonen van een kennismakingsochtend.

Voor het bijwonen van de kennismaking kunt u zich telefonisch aanmelden bij onze administratie, bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 14.00 uur op 030-6705244.

Kennismaking met Arcade

 

 

Wij adviseren u om uw kind zo vroeg mogelijk aan te melden. Ook broertjes en zusjes van een kind, dat al naar onze school gaat, moeten worden aangemeld.

Kinderen van bijna vier jaar komen eerst twee ochtenden wennen. Als uw kind vier jaar is geworden kan het naar school.
Valt de verjaardag op of na 1 juli, dan is de eerste schooldag na de zomervakantie.

Wilt u oudere kinderen over laten stappen naar Arcade, maak dan ook eerst een afspraak voor een kennismakingsochtend. Indien u na deze kennismaking besluit uw kind aan te melden op Arcade, zal eerst contact worden opgenomen met de school waarop uw kind nu zit. Wij adviseren dan ook om uw huidige school op de hoogte te stellen van uw zoektocht naar een andere school. Mede op basis van die informatie volgt een definitief besluit.

Meer informatie kunt u vinden in het aannamebeleid.